lauantai 8. syyskuuta 2012

Miten kiinnostuin Keravasta?


Hyvinkäältä Helsinkiin opiskelemaan ja sieltä maailman kautta Keravalle perhettä perustamaan. Matkalle mahtui yliopistokoulutus saksan ja ruotsin kielessä, valtiotiedettä, opettajankoulutus ja opintoja Saksassa. Opettelin soittamaan rokkia kitaralla ja perustin ensimmäisen bändini. Pääsin lukioon opettamaan ja tekemään kustantajalle oppikirjoja. 

Keravalle mieheni kanssa muutettuani noin viisi vuotta sitten keskityin vuosia  lasten kanssa kotona olemiseen ja puutarhanhoitoon. Palasin töihin lukion kieltenopettajaksi, soittelin bändissä, opiskelin mm. mediakasvatusta ja vapaa-ajan käännöstöiden tekeminen muodostui yritysmuodossaan toiseksi työksi. 

Oman kotikaupungin tuntemuksen puute kuitenkin kaihersi. Päätin ottaa ympäristöstäni selvää muutenkin kuin leikkipuistoissa ja kaupungilla käyden. Nyt olen tutustunut Keravaan Vihreiden kautta ja päässyt näkemään, mitä ja miten kaupunki meille todella tarjoaa. Mahtavinta on kuitenkin huomata se, että asioihin pääsee oikeasti vaikuttamaan. Tilanne paranee entisestään, kunhan päätöksenteko kunnassa saadaan entistä avoimemmaksi ja kaikille näkyväksi. Kuntalaisten pitää saada tietää ja sen pitää olla helppoa.

Kiinnostutaan Keravasta ja tehdään siitä meille kaikille hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti