keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Arvonnan tulos

Kansanvalta sai siis juuri äsken erikoisen huipentuman, ja ensimmäisen varavaltuutetun paikka meni arvonnassa samoilla äänimäärillä siunatulle Eeva Kaupille. Toki tuo harmittaa, kun äänimäärä oli pistettä vaille varsinaisen paikan. Hyvää tässä kuitenkin on esimerkiksi se, ettei arvonta tällä kertaa osunut siihen varsinaiseen valtuustopaikkaan, kuten neljä vuotta sitten. Mutta jälleen kerran, jokainen annettu ääni ratkaisee. Löpinät pois, kansa ja arpa ovat puhuneet. Nyt ryhdytään hommiin. 

Vihreillä on edessä pian koulutusta valtuustotoimintaan ja Keravalla erityisesti lautakuntatyöskentelyyn perehtymistä. Odotella vaan, että muut puolueet saavat rivinsä neuvottelukuntoon. Ja on meillä luottamuspaikkojen jako vartoessa suunnitteilla iloiset vaalibileetkin.

Itse lisäksi hehkuttelin tänään ideaa talvisesta vaaliteltasta, ikään kuin siellä ei olisi jo paleltu toistaiseksi tarpeeksi. Olemme nimittäin saaneet kovasti kehuja siitä, että  Keravan Vihreät olivat näkyvästi mukana vaalikampanjoinnissa, ja tätä aktiivisuutta on nyt hyvä pitää yllä. Avointa ja toimivaa kaupunkiahan me haluamme, vaikka pimeä talvi jo vaanii.

Julkiset kaupungin palvelut ja niiden vaikeselkoisuus sekä huone päivittämien ovat viime päivinä puhuttaneet. Moni asia saattaa löytyä, jos tarpeeksi kiinnostaa, mutta kuinka moni lopulta osaa hakea? Minä muuten löysin vasta sivun, jossa voin tutkia nykyisiä luottamushenkilöitä. Aika kiva. Tästedes aion tutustua kuntasivuun entistä huolellisemmin, sillä sieltähän saattaa oikeastikin löytää enemmänkin käyttökelpoistakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti