tiistai 5. maaliskuuta 2013

Harvakseltaan täällä

Vauhdilla kiirii jälleen aika. Takana on kuukauden aikana ollut monia kuvioita KerVissä, Uudenmaan piirin hallituksen kokouksessa ja jo ensimmäinen kerran valtuustoistunnossakin. Hauskaa päästä varapaikalta vähän kurkkimaan heti alkumetreillä tätä virallista päätöstoimintaakin.

Pääasiassa arki menee tällä erää töiden, uuden oppimisprojektien ja itsekoulutuksen ohella KerVin hallitustyön ja valtuustoryhmän yhteensovittelussa. Vuoden alussa otimme vihreän ryhmän PJ-Hannan kanssa tavoitteeksi yhdistyksen ja valtuustoryhmän yhtenäisemmän otteen. Ennen vaaleja teltalla olivat kaikki, yhdessä tehtiin monenlaitsa, mutta helposti yhdistys ja luottamuhenkilöt erkanevat taas omille teilleen. Näin ei olekaan enää meillä, vaan olemme saaneet jo hyvää yhteistyötä aikaan. Pidettiin mainiot bileet, lapsille laskiaismäkirieha ja kiitoskahvitkin lopulta onnistuivat.

Itse käyn aina valtuustoryhmän kokouksissa valtuustoa edeltävänä sunnuntaina. Toki varajäsenen on hyväkin niin tehdä, mutta haluan tehdä sen myös yhdistyksen puheenjohtajan asemassa. Keskustelua syntyy, yhteisiä päämääriä hiotaan, opitaan ja kuunnellaan.

Seuraavana on tiedossa KerVin kevään tapahtumia, rasisimin vastainen viikko, vuosikokous, toukokuun puoluekokoukseen valmistautuminen, valtuustokoulutuksia ja päivätyön huikeita haasteita. Jotta perheelle jää vähän aikaa, kirjoittelen täällä jatkossa harvakseltaan. Enemmän tai vähemmän (koulutus)poliittisia postauksia voit tulla tiiraamaan Facebook-sivulleni. Ja Twitterissäkin sirkuttelen.

Ihanaa kevätaikaa kaikille, muistakaa hiihtää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti